تشکیل قرارگاه اجتماعی در فرهادگرد | اهدای ۴۰۰ بسته معیشتی و ۲۰ سری جهیزیه تولیت آستان قدس رضوی: انس با اندیشه‌های شهید مطهری مانع بحران اعتقادی و هویتی می‌شود | معلمان سنگربان حفظ هویت ملی و دینی جوان ایرانی هستند جامعه امروز نیازمند بازخوانی و روایت‌های تازه از زیارت است آیین رونمایی از کتاب «خورشید از نزدیک» در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد عرض تسلیت خادمان حرم امام‌رضا(ع) به خانواده فرد مشهدی جان‌باخته در حادثه بندر شهید رجایی + فیلم اختتامیه بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) با تجلیل از مادر شهید جمهور در مشهد برگزار می‌شود رئیس سازمان فرهنگی هنری آستان قدس رضوی: هنر، بهترین زبان انتقال پیام امام رضا (ع) است رونمایی از آثار هنری و فرهنگی مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی به‌مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ امیدواری برای حل مشکلات مردم فریمان با همکاری آستان قدس رضوی قصه‌های امام‌رضا(ع) خاک‌روبِ در میخانه کنم مژگان را تولیت آستان قدس رضوی در فریمان: امام‌رضا(ع) مختص به زمان و مکان مشخصی نیست | شهید مطهری، شاگرد مکتب صادق‌آل‌محمد(ع) است کرامت برای همه محفل قرآنی «دختران رضوی» ویژه دهه کرامت ۱۴۰۴ در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد درس‌هایی از نهج البلاغه | صلاح مردم شاهچراغ، امین ولایت | جلوه‌هایی از حیات بابرکت حضرت احمدبن‌موسی (ع) «ایرانِ امام‌رضا(ع)» و رسالت هنر دینی در آیینه حرم قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی: پیوند تعلیم و تربیت با فرهنگ رضوی مستحکم است
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: انس با اندیشه‌های شهید مطهری مانع بحران اعتقادی و هویتی می‌شود | معلمان سنگربان حفظ هویت ملی و دینی جوان ایرانی هستند

  • کد خبر: ۳۳۰۵۴۹
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۳
تولیت آستان قدس رضوی: انس با اندیشه‌های شهید مطهری مانع بحران اعتقادی و هویتی می‌شود | معلمان سنگربان حفظ هویت ملی و دینی جوان ایرانی هستند
تولیت آستان قدس رضوی گفت: شهید مطهری نماد شجاعت علمی و عالم به زمان بود و به همین دلیل جلوتر از شبهات و مسائل زمانه گام برمی‌داشت و در مقابل مسائل نوظهور شگفت زده نمی‌شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، شهید آیت‌الله مرتضی مطهری از جمله افتخارات خراسان و به طور ویژه فریمان است که زاده این شهر است. چنین اندیشمندی که تا کنون نام و آوازه‌اش همچنان در میان نخبگان و دانشجویان و اهل اندیشه مورد توجه است و آثار او بار‌ها و بار‌ها مورد تجدید چاپ قرار گرفته است. برگزاری «همایش نخبگانی کرامت رضوی در اندیشه مطهر» در شهر فریمان نیز بر همین اساس است تا زمینه‌ای برای ترویج اندیشه‌های ارزشمند شهید مطهری باشد.

عصر امروز فرهیختگان و خانواده فرهنگیان فریمان و به طور ویژه آیت‌الله مروی، تولیت آستان قدس رضوی، اسدی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان، حجت‌الاسلام سیدمهدی معلمی امام جمعه فریمان، احسان قاضی زاده، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار فریمان و برخی مسئولان این شهر میهمان این مراسم در سالن شهید مطهری فریمان بودند.

تولیت آستان قدس رضوی در این همایش با بیان این مطلب که امروز خانواده بزرگ معلمان ایران، شهدای گرانقدر و نام آوری تقدیم ایران و انقلاب و ایران کرده‌اند که از جمله آنها شهید مرتضی مطهری و شهید رجایی است اظهار کرد: خانواده شهدای آموزش و پرورش حقیقتا با اهدای شهدای بنامی که دارند در ایران می‌درخشند.

آیت‌الله احمد مروی با اشاره به شخصیت شهید مطهری بیان کرد: در خصوص شهید مطهری سخن فراوان است و دیدگاه‌های ژرف و عمیق و آینده‌نگر شهید همچنان برای جامعه امروز ما راهگشا و الهام بخش است. شاید بخشی از بحران‌های فکری و اعتقادی که بخشی از جوان‌های ما به آن مبتلا شدند به دلیل عدم آشنایی و انس با اندیشه‌های تابناک شهید مطهری باشد، لذا رهبر فرزانه انقلاب که خود اندیشمندی بزرگ و صاحب نظر و دور‌اندیش است مطالعه و تحقیق پیرامون کتاب‌های شهید مطهری را جزو کار‌های طلاب قرار می‌دادند تا در کنار کتاب‌های فقه و اصول، آثار شهید را بخوانند و مقاله بنویسند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به جایگاه بی‌بدیل شهید مطهری در دفاع عقلانی از دین، بر نقش مهم معلمان در حفظ هویت ملی و دینی جوانان تأکید کرد و گفت: امروز جنگ دشمنان بر سر «هویت» جوان ایرانی است و معلمان در این میدان باید پیشتاز باشند.

وی، با تجلیل از مقام شهید آیت‌الله مرتضی مطهری گفت: مطهری نه تنها عالم به زمان بود، بلکه از پرسش‌ها و شبهات نمی‌هراسید، بلکه آنها را به فرصتی برای تبیین عمیق‌تر معارف اسلامی تبدیل می‌کرد.

وی با بیان اینکه امروز نیز نسل جوان با چالش‌هایی در حوزه هویت مواجه است، افزود: باید منزلت معلمان را حفظ کنیم تا نقش تربیتی خود را به‌درستی ایفا کنند. معلمان الگوی مستقیم دانش‌آموزان هستند و اگر این نقش درست ایفا شود، جامعه‌مان در برابر هجمه‌های فرهنگی بیمه خواهد شد.

آیت‌الله مروی با اشاره به تلاش دشمنان برای تهی کردن جوانان ایرانی از هویت تاریخی و فرهنگی‌شان گفت: دشمنان با جنگ نرم می‌خواهند جوان ایرانی را از ریشه‌های تمدنی خود جدا کنند. اگر جوانی هویت نداشته باشد، راحت می‌توانند هر کاری با او بکنند. در حالی که ملت ما دارای تمدن، تاریخ، آثار باستانی، و ریشه‌های عمیق فرهنگی است.

وی با یادآوری سخنانی از آیت‌الله جوادی عاملی که در دیدار با رهبر انقلاب داشتند فرمودند "باید به جوانان‌مان بیاموزیم که به ایرانی بودن خود افتخار کنند. غربی‌ها اگر پیشرفت‌های مادی خود را هم نداشتند، چیزی در چنته نداشتند. جوان ایرانی نباید مجذوب ظاهر غرب شود و اصالت خود را فراموش کند. "

تولیت آستان قدس رضوی با انتقاد از برخی القائات در دوران طاغوت گفت: در دوره‌ای در مجلس شاهنشاهی گفته می‌شد ایرانی حتی نمی‌تواند آفتابه بسازد! این دروغ‌ها برای تحقیر ملت ما بود. حالا هم همان برنامه توسط فرعونیان زمان، آمریکا و مستکبران جهانی، دنبال می‌شود. آنها با زدن ریشه‌های هویتی ما، می‌خواهند ما را مطیع کنند.

وی خطاب به معلمان تأکید کرد: شما معلمان باید به دانش‌آموزان بفهمانید که ایرانی بودن یعنی افتخار، یعنی هویت، یعنی پشتوانه تمدنی، نگذارید دشمن، جوان ایرانی را تحقیر کند. آنها را به مطالعه تاریخ ایران و اسلام تشویق کنید و به آنها عزت نفس بیاموزید.

وی در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: شهید مطهری با وجود عمق علمی‌اش، به ساده‌ترین شیوه‌ها دین را برای مردم توضیح می‌داد و از توهین یا تحقیر نمی‌هراسید. او گفت تبلیغ دین شأن من است، من شأنی برای خودم قائل نیستم. این یعنی خلوص و اخلاص در راه خدا. شهید مطهری، عالمی زمان‌شناس، شجاع و مؤمن بود. او اگرچه خود استاد فلسفه بود، اما کنار دکتر حمید عنایت نشست تا فلسفه هگل را بیاموزد، و حتی اشکالات درسی او را نیز متواضعانه بیان می‌کرد.

گفتنی است؛ در پایان مراسم از نخبگان فرهنگی، کارگران و خانواده شهدا تقدیر به عمل آمد و از تابلوی ویژه مراسم رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->